• Κοινωνία

    Νέα Αγχίαλος: 133 άτομα απεγκλωβίστηκαν από το λιμάνι – Στις φλόγες ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός “Η Δήμητρα”

    Ιδιωτικά σκάφη απομακρύνουν πολίτες από την παραλία της Νέας Αγχιάλου, εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει περικυκλώσει την περιοχή,

    Ιδιωτικά σκάφη απομακρύνουν πολίτες από την παραλία της Νέας Αγχιάλου, εξαιτίας της πυρκαγιάς που έχει περικυκλώσει την περιοχή, (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)


    Συνολικά 133 άτομα έχουν απεγκλωβιστεί από το λιμάνι της Νέας Αγχιάλου, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Λιμενικό. Ο απεγκλωβισμός πραγματοποιήθηκε από 15 ιδιωτικά σκάφη με τη συνδρομή τριών πλωτών σκαφών του Λιμενικού, ενώ όλα τα άτομα έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια στο λιμάνι του Βόλου.

    Σημειώνεται πως αυτή την ώρα στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Αγχιάλου, παραμένουν σε ετοιμότητα τέσσερα πλωτά σκάφη του Λιμενικού, τρία ιδιωτικά και δύο ρυμουλκά.

    Την ίδια ώρα, η φωτιά προκάλεσε την καταστροφή του κτιριακού συγκροτήματος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού “Η Δήμητρα”.

    Οι εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού που βρίσκονταν επί της εθνικής οδού Βόλου-Μικροθηβών ήταν σε απόσταση αναπνοής από τους χώρους των στρατιωτικών εγκαταστάσεων που έγιναν οι αλλεπάλληλες μεγάλες εκρήξεις το απόγευμα με αποτέλεσμα η φωτιά να φθάσει στους υπαίθριους χώρους του Συνεταιρισμού και στη συνέχεια να παραδοθούν στις φλόγες όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις.

    Στις εγκαταστάσεις της “Δήμητρας” ήταν αποθηκευμένες ποσότητες προπανίου και οινοπνεύματα αφού ο Συνεταιρισμός παρήγαγε τα φημισμένα τσίπουρα και κρασιά του.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης

    Φωτιά στη Μαγνησία: Εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο (upd)

    Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Βόλβη και Αιτωλοακαρνανία

    Σε ύφεση η φωτιά στη Λαμία



    ΣΧΟΛΙΑ