ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλγα Κεφαλογιάννη κατά Δούκα: Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για τα γκράφιτι κατά του Ισραήλ, κάνει προπαγάνδα
Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν για ακόμα μια φορά οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αθήνας αφού το ξαφνικό μπουρίνι που ξέσπασε το μεσημέρι και μάλιστα σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκε χαλαζόπτωση, δημιούργησε κυκλοφορικό… έμφραγμα στους δρόμους της πρωτεύουσας.
Μπορεί η ημέρα να ξεκίνησε με ήλιο αλλά ξαφνικά το μεσημέρι τα πράγματα άλλαξαν, οι ουρανός σκοτείνιασε και η βροχή ξεκίνησε.
Από τις 2 το μεσημέρι, ξεκίνησε η βροχή στα βόρεια προάστια, ενώ αργότερα μπουρίνι σάρωσε και το κέντρο της Αθήνας.
Ως εκ τούτου μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από το ύψος του ΚΤΕΛ μέχρι την Αττική Οδό, ενώ στην κάθοδο υπάρχει κίνηση από την Αττική Οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ.
H κίνηση στους δρόμους αυτή την ώρα:
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Πάσσαρης: Ξεκίνησε η δίκη του διαβόητου κακοποιού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρίς πάσο εκατοντάδες φοιτητές εξαιτίας μιας…ξεχασμένης λέξης!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Επενδύουμε σε μια νέα γενιά έργων στις οδικές και συγκοινωνιακές συνδέσεις, αλλά και στους υδάτινους πόρους
- Aegean: Στις 11 Σεπτεμβρίου η καταβολή Τόκων για την 13η περίοδο εκτοκισμού ΚΟΔ
- ΔΕΠΑ Εμπορίας: Η ενέργεια της επόμενης ημέρας χτίζεται σήμερα
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η εξαγορά της «Ορφεύς Βεϊνόγλου» από την HIG
