ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναβίωσε και φέτος το έθιμο των «μπότηδων» στα καντούνια της Κέρκυρας παρά την πανδημία του κορονοϊού, χωρίς όμως το πλήθος κόσμου που μαζευόταν άλλες χρονιές.
Έτσι κατά τη διάρκεια της Πρώτης Ανάστασης και στο πλαίσιο που επιβάλλουν τα μέτρα της κοινωνικής απόστασης οι κάτοικοι της Κέρκυρας πέταξαν τεράστια κανάτια γεμάτα νερό από τα μπαλκόνια τους.
Ο μεγαλύτερος μπότης της Κέρκυρας
Μάλιστα, η Φάιη Μαυραγάνη στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» ζωντανά από την Κέρκυρα, παρουσίασε έναν από τους μεγαλύτερους μπότηδες που φτιάχτηκαν για το φετινό Πάσχα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛ.ΑΣ.: Προειδοποιεί για νέα απάτη με SMS με δήθεν πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ
- Uber: Θα εξαγοράσει πλατφόρμα τροφοδοσίας έναντι $2,3 δισ. σε μετρητά
- Optima Bank: Ξεπερνάει τις τιμές στόχους Jefferies και Πειραιώς Sec
- Goldman Sachs: Υψηλές τιμές ντίζελ και το 2027 λόγω περιορισμένης προσφοράς και χαμηλών αποθεμάτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.