ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Mε προσωπική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών σταμάτησε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας στο Μαραθώνα.
Όπως ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter, ο ίδιος επικοινώνησε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, εξήγησε την κατάσταση και η συγκεκριμένη τράπεζα ανταποκρίθηκε.
«Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια», επισήμανε ο υπουργός.
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:
Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος Πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση για την άμεση ανταπόκριση της και φυσικά την Τράπεζα που ανέστειλε!
Κατόπιν παρέμβασής μου στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ο συγκεκριμένος Πλειστηριασμός σταμάτησε. Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια. Ευχαριστώ την Ένωση για την άμεση ανταπόκριση της και φυσικά την Τράπεζα που ανέστειλε! https://t.co/k7p6nKhcvC
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 18, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Αύξησε τη short θέση στο 0,7016% η Qube
- Total Energies: Κέρδη-ρεκόρ 9,1 δισ. δολαρίων το γ΄ τρίμηνο από το ράλι στην ενέργεια
- Στουρνάρας στο mononews για Λαγκάρντ: Πέτυχε κάτι πολύ δύσκολο, να συγκλίνουν οι απόψεις μας στην ΕΚΤ
- Πούτιν για Έλον Μασκ: «Είναι μια πραγματική ιδιοφυΐα, βρισκόμαστε σε στενή επαφή»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.