• Κοινωνία

    Μητσοτάκης για Εξάρχεια: Καμία αυθαιρεσία πλέον δεν θα γίνεται ανεκτή

    • NewsRoom

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός


    Συμβολική και ουσιαστική χαρακτήρισε την ενέργεια του δήμου για την απομάκρυνση του αυθαίρετου κοντέινερ από την πλατεία των Εξαρχείων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο facebook.

    «Η συμβολική αλλά και ουσιαστική ενέργεια της απομάκρυνσης του αυθαίρετου κοντέινερ από την πλατεία Εξαρχείων είναι ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή της γειτονιάς στους κατοίκους της. Καμία αυθαιρεσία πλέον δεν θα γίνεται ανεκτή στο όνομα τάχα της ελευθερίας» τόνισε ο πρωθυπουργός.

    Σημειώνει επίσης πως «… ελευθερία σημαίνει οι πολίτες να κυκλοφορούν απρόσκοπτα στην πόλη τους και να χαίρονται τους δρόμους, τις πλατείες, κάθε δημόσιο χώρο. Αυτό το δημοκρατικό δικαίωμα θα το υπερασπιστούμε με τη στήριξη όλων των Ελλήνων».

    Σήμερα το πρωί ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε στη αφαίρεση του παράνομου καταλύματος με απόφαση του δημάρχου Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη.

    «Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών. Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

    Οι δράσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την νέα δημοτική αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και έχει η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη.

    Η συμβολική αλλά και ουσιαστική ενέργεια της απομάκρυνσης του αυθαίρετου κοντέινερ από την πλατεία Εξαρχείων, είναι ένα…

    Posted by Kyriakos Mitsotakis on Friday, September 20, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ