• Κοινωνία

    Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο του «The Mall» – H ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου


    Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες μια 40χρονη γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall», στο Μαρούσι. Τη θλίψη της για το θάνατο της γυναίκας εξέφρασε η η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

    «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

    Όπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει στο κενό.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50 όταν μία γυναίκα, περίπου 40 ετών, έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου στο κενό. Αμέσως διακομίσθηκε στο ΚΑΤ όπου άφησε και την τελευταία της πνοή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο του Mall στο Μαρούσι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πένθος για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίλερ στη Γλυφάδα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας στην παραλία του «BALUX»



    ΣΧΟΛΙΑ