• Κοινωνία

    Μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη από ΔΕΘ : Οι υγειονομικοί πρέπει να εμβολιαστούν

    • Newsroom

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε στη Θεσσαλονίκη το MEGA εμβολιαστικό Κέντρο, το οποίο βρίσκεται στα κτίρια 13 και 15 της ΔΕΘ, αμέσως μετά την Καλαμαριά.

    Εκεί συναντήθηκε με τον Διευθυντή κέντρου Κώστα Καρόζη και τους Διοικητές της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη και της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη. Κατά την ξενάγηση του, πέρασε από τους χώρους αναμονής, το εμβολιαστικό box, τη γραμματεία, και το ιατρείο βραχείας βοηθείας.

    Κατά την παραμονή του στη ΔΕΘ, συνομιλησε με πολίτες που έσπευσαν να εμβολιαστούν, με συνοδούς, με το προσωπικό που απασχολείται στο κέντρο. Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στο διάλογο με μια υγειονομική υπάλληλο, η οποία του είπε ότι λόγω της ιδιότητας της εμβολιάστηκε αρκετά νωρίτερα.

    Στο σημείο εκείνο ο κύριος Μητσοτάκης σημείωσε: «Να στέλνουμε το μήνυμα και στους υγειονομικούς ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν, εσείς πρέπει να το λέτε πρώτοι και δυνατά», ενώ εκείνη του απάντησε: «Πάντα, πρέπει, βέβαια».

    Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι τα άτομα που συνομίλησε, του είπαν πως για εκείνα η εκστρατεία εμβολιασμού «είναι μια ευχάριστη έκπληξη», καθώς αντανακλά ένα “οργανωμένο κράτος, ψηφιακό, και βέβαια όλοι τους υποδέχονται με χαμόγελο”.

    Από τη μεριά του ο κ. Καρόζης, του είπε ότι τα καταγεγραμμένα σχόλια των πολιτών με θετικές εντυπώσεις, έχουν ήδη συμπληρώσει 11 βιβλία.

    Διαβάστε ακόμα:

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελευθερία δεν σημαίνει ανευθυνότητα – Τσιόδρας: Ανησυχώ για τις μεταλλάξεις

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτές είναι οι προοπτικές του τουρισμού για το 2021

    Εμβόλια: Τον Ιούνιο ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολιασμό στις ηλικίες 20-29

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ