• Κοινωνία

    Μίκης Θεοδωράκης: Βγήκε από το νοσοκομείο ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης

    • NewsRoom


    Εξιτήριο έλαβε την Πέμπτη (14/03/2019) από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και 18 ημέρες, μετά από επεισόδιο δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης βρίσκεται σπίτι του και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή.

    Δείτε τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν:

    «Ο κος Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Τις επόμενες ημέρες ακολούθησε ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή. Στις 8 Μαρτίου υπεβλήθη σε τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότη και σε ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας. Συνέχισε νοσηλευόμενος με ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή, επί επταημέρω, και σήμερα, 14 Μαρτίου 2019, έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της καρδιακής του λειτουργίας, εξ αποστάσεως».

    Η περιπέτεια για τον διακεκριμένο Έλληνα μουσικοσυνθέτη ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου, όταν αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

    Τότε οι γιατροί είχαν διαγνώσει κολπική μαρμαρυγή, η οποία αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στα Τουρκοβούνια: Πιθανότατα αυτοκτόνησε ο 28χρονος δικηγόρος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Θάνος Γραμμένος



    ΣΧΟΛΙΑ