ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιστρέφει στον Πειραιά
Μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή παρουσίασε, εν πλω, το ταχύπλοο επιβατηγό “FLYING CAT 6”, στη θαλάσσια περιοχή δύο ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Αίγινας και επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά.
Το ταχύπλοο, στο οποίο επιβαίνουν 67 επιβάτες και 11 άτομα πλήρωμα, εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Πόρο- Υδρα- Ερμιόνη -Σπέτσες -Πόρτο Χέλι.
Οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μακρόν: Η Γαλλία θα επιστρέψει στη Δαμασκό περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ που είχε κατασχέσει από την οικογένεια Άσαντ
- Εγκαινιάστηκε ο νέος Επιβατικός Σταθμός του λιμένα Γαΐου στους Παξούς
- Μερτς: Καλά νέα η συμφωνία Καναδά- Thyssenkrupp για την προμήθεια 12 υποβρυχίων
- Η Ελλάδα πιάνει από φέτος τον στόχο του ΝΑΤΟ για αύξηση 3,5% σε αμυντικές δαπάνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.