ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Kλειστοί θα είναι αύριο, Σάββατο, από τις 11 το πρωί τρεις σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο για το δυστύχημα των Τεμπών, στις 12 το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Μετρό thessmetro.gr κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι». Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά.
Εξάλλου, μετά την ολοκλήρωση του σημερινού συλλαλητηρίου για τα Τέμπη το Μετρό λειτουργεί, πλέον, κανονικά.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες ερεύνησαν φοιτητικές εστίες στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια
Ιταλία: Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Απουλία
Wall Street: Ανάκαμψη για τον S&P 500 με άλμα 2%, αλλά με συνολικές απώλειες για την εβδομάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τιτανικός: Σε δημοπρασία το σωσίβιο επιζήσασας 114 χρόνια μετά το ναυάγιο
- Αίγυπτος: Νέα «πόλη-μαμούθ» 27 δισ. δολαρίων στα περίχωρα του Καΐρου
- Φρουροί της Επανάστασης: Το Ορμούζ κλείνει τελείως από απόψε το βράδυ – ΟΙ ΗΠΑ παραβίασαν την εκεχειρία – «Δεν μπορούν να μας εκβιάσουν», λέει ο Τραμπ
- Λευκός Οίκος: Έκτακτη σύσκεψη Τραμπ για Ορμούζ και Ιράν, λέει το Axios
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.