Κοινωνία

Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε τον 15χρονο ποδηλάτη στη Λαμία

  • NewsRoom

Το τροχαίο στην Λαμία με τον νεκρό 15χρονο ποδηλάτη.


Αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ανιχνεύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αίμα του 44χρονου αλλοδαπού που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο Μάριο Λέτσο την ώρα που έκανε ποδήλατο με τον δίδυμο αδελφό του και φίλους τους.

Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Στυλίδας βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε, έπεσε πάνω στα ποδήλατα του 15χρονου και του φίλου του, στον δρόμο Αχινού –  Καραβόμυλου, γύρω στις 10 τη νύχτα της Πέμπτης.

Συγκλονίζει, μάλιστα, το γεγονός ότι από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ήταν ο πατέρας των δίδυμων αγοριών Σωτήρης Λέτσος, που είναι χειρουργός και, παρ’ όλο που είδε το παιδί του βαρύτατα τραυματισμένο, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το κρατήσει στη ζωή.

Αλλά και η μητέρα του Μάριου, Όλγα Λέγγα, η οποία είναι και εκείνη γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας και υποδέχθηκε τον αιμόφυρτο γιο της στα Επείγοντα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον άτυχο μαθητή της Β΄Γυμνασίου, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.