• Κοινωνία

    Meteo: Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες σε λίγες ώρες

    • NewsRoom
    Βροχερός Καιρός - Καταιγίδες - Πρόγνωση καιρού

    Πρόγνωση καιρού


    Συνεχίζεται η καιρική αστάθεια στη χώρα μας και τη Δευτέρα 12/06 με βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα.

    Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr,  από τις προμεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 12/06 αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στην Κρήτη και στα νησιά του Κεντρικού Ιονίου.

    Τα φαινόμενα στη Δυτική και Κεντρική Στερεά, στην Ήπειρο, στη Δυτική Μακεδονία και στην Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενώ θα εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά. Οι καταιγίδες μετά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.

    Στην παρακάτω Ομάδα Χαρτών παρουσιάζεται το εκτιμώμενο ύψος βροχής για επιλεγμένα τρίωρα των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών της Δευτέρας 12/06, όπως υπολογίστηκε από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Καταιγίδες και χαλάζι σήμερα Δευτέρα

    Πετρούπολη: Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε τροχαίο

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ