• Κοινωνία

    Μεσολόγγι: Με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησαν τον Μπάμπη – Η σορός φέρει τραύματα στην πλάτη και στα πόδια

    • NewsRoom
    Ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι

    Ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι


    Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη, η σορός του οποίου βρέθηκε σήμερα σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι.

    Η σορός του που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, φαίνεται ότι φέρει πολλαπλά τραύματά από κυνηγετικό όπλο και μάλιστα δείχνουν πισώπλατο χτύπημα.

    Ένας από τους ανθρώπους που βοήθησε στις έρευνες, μίλησε στο Mega, περιέγραψε πώς βρέθηκε ο 31χρονος και αποκάλυψε την ύπαρξη βαριού αντικειμένου.

    Τι λέει άτομο που συμμετείχε στις έρευνες

    «Ψάχνουμε 11 μέρες τώρα για το παιδί. Είχαμε ξαναψάξει εκεί. Είναι ένα αυλάκι λίγο πιο βαθύ. Ίσως κάποιος τον είχε ρίξει εκεί. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χθες το σκυλί είχε μία μυρωδιά αλλά από τον αέρα έχανε την επαφή και σήμερα το βρήκε. Το παιδί ήταν σκεπασμένο με ένα βαρύ αντικείμενο», δήλωσε.

    Η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή του Ευηνοχωρίου. Όπως μεταδίδει ο Νίκος Γιαπρακάς στο OPEN, επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για τον 31χρονο από τα ρούχα ενώ στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής.

    Η είδηση έγινε γνωστή όταν όλοι περίμεναν να εξέλθει από το δικαστικό μέγαρο ο 51χρονος κρεοπώλης.

    Πώς εντοπίστηκε η σορός

    Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛΑΣ ερεύνησε τον βάλτο στη συγκεκριμένη περιοχή. Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε πως η σορός ανήκει στον άτυχο 31χρονο.

    Το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα:

    Οι ισχυρισμοί του βασικού υπόπτου

    Νωρίτερα σήμερα, υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκε στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

    Οι ισχυρισμοί του καταρρίπτονται ένας ένας, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως το επίμαχο βράδυ ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Ωστόσο, οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και πως δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

    Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου αποκλείει ο 51χρονος να έδρασε μόνος. Πιθανολογεί πως υπάρχουν και συνεργοί.

    Διαβάστε επίσης

    Μεσολόγγι: Προφυλακιστέος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη

    Μεσολόγγι: Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη (upd)

    Μεσολόγγι: Στον ανακριτή ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη



    ΣΧΟΛΙΑ