• Κοινωνία

    Μενίδι: Μυστήριο με την απανθρακωμένη σορό άνδρα σε σταθμευμένο ΙΧ

    • NewsRoom
    Το σημείο όπου βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός άνδρα σε σταθμευμένο ΙΧ στο Μενίδι


    Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για το χθεσινό τραγικό περιστατικό στο Μενίδι, όπου βρέθηκε ένας άνδρας απανθρακωμένος στο αυτοκίνητο του.

    Ειδικότερα, λίγο πριν τις 22:00 χθες το βράδυ η Πυροσβεστική έλαβε ειδοποίηση για φωτιά σε σταθμευμένο όχημα στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Αγίων Ταξιαρχών.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα με δέκα πυροσβέστες που κατά την επιχείρηση κατάσβεσης εντόπισαν στην θέση του οδηγού μια απανθρακωμένη σορό.

    Όπως προέκυψε στη συνέχεια η σορός ανήκει σε άνδρα, αλλά αναγνωρίστηκε με δυσκολία λόγω των εκτεταμένων εγκαυμάτων που έφερε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε από μια σύζυγο ενός 44χρονου, που έχει εξαφανιστεί από χθες το βράδυ, με τους οικείους να πιστεύουν πως είναι το άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο.

    Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς δύο ώρες αργότερα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε κλήση για μια νέα φωτιά σε σταθμευμένο αμάξι επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου, στο Μενίδι, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το πρώτο συμβάν.

    Την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ή πρώτη φωτιά στο Μενίδι διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία ενώ το αυτοκίνητο εξετάζεται από τις Αρχές.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Αλλαγή σκηνικού από το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες

    Παρασκήνιο: Νέα σενάρια αποχώρησης Ιερώνυμου, ποιοι Μητροπολίτες θέλουν να γίνουν Αρχιεπίσκοποι

    Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αρκαδία



    ΣΧΟΛΙΑ