ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το IB έρχεται στο δημόσιο σχολείο: 13 σχολεία διεκδικούν την εφαρμογή του, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες
Μέλος της ομάδας Μεντόρων της Ειδικής Γραμματείας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων είναι πλέον ο 19χρονος Κούρος Μπαϊγκί Νουρμοχαμαντί, ο οποίος αρίστευσε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις μολονότι έφτασε στην Ελλάδα πριν από μόλις τρία χρόνια.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης, ο νεαρός φοιτητής, συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας στο γραφείο της υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου αρμόδιας για την Ένταξη, Σοφίας Βούλτεψη, παρουσία του ειδικού γραμματέα, Ηρακλή Μοσκώφ και της διευθύντριας του γραφείου του γενικού γραμματέα της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Αγγέλικας Χάντζου.
Το πρόγραμμα των Μεντόρων αποτελεί πρωτοβουλία της Ειδικής Γραμματείας Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων που σκοπό έχει να δίνει ευκαιρίες στους νέους που τα έχουν καταφέρει στη χώρα μας, αλλά και να γίνουν πρότυπα για άλλους συνομηλίκους τους που αναζητούν τον δρόμο για την ένταξή τους.
Διαβάστε επίσης:
Θεοδωρικάκος: Η εγκληματικότητα έχει μειωθεί κατά 30%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος
- Η δεσπόζουσα θέση της booking.com
- Γονική παροχή με επικαρπία στον γονιό: Πότε δεν συμφέρει και ποια λύση είναι καλύτερη σε περίπτωση χρεών
- O εντυπωσιακός γάμος του γιού του Αβραμόπουλου, τι φοβάται το ΜΜ, τον Μάρτιο ο ανασχηματισμός, το τετ α τετ Αδωνι – Greg και το γκάζι Παπασταύρου