• Κοινωνία

    Μεγάλη φωτιά στο Φάληρο: Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης – Καταστράφηκε ολοσχερώς το διαμέρισμα (pics&videos)

    • NewsRoom

    Φωτιά σε διαμέρισμα στο Φάληρο


    Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάσβεση της φωτιάς

    Μεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, στο μπαλκόνι του φλεγόμενου διαμερίσματος υπήρχε μία γυναίκα εγκλωβισμένη, η οποία καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

    Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα απομακρύνθηκε με ασφάλεια από τον χώρο όπου μαίνεται η φωτιά. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν κάτοικος του διαμερίσματος που φλέγεται ή εάν βρέθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος από γειτονική κατοικία, προσπαθώντας να ξεφύγει. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η γυναίκα παρέμεινε στο φλεγόμενο διαμέρισμα για διάστημα περίπου 45 λεπτών.

    Λίγο πριν να επιβιβαστεί στο ασθενοφόρο, η γυναίκα φώναξε «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες και τους γείτονες.

    Αυτή την ώρα, στο σημείο έχει μεταβεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής, με πέντε οχήματα με δεκαπέντε πυροσβέστες που, λίγο μετά τον πρώτο απεγκλωβισμό, προχώρησαν στην διάσωση μίας ακόμη γυναίκας, ηλικιωμένης, που βρισκόταν στην ταράτσα.

    Posted by Nik Paterakis on Wednesday, February 5, 2020

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν εκκενωθεί προληπτικά το διπλανά διαμερίσματα της πολυκατοικίας ενώ η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή.

    Πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας κλίμακα από κλιμακοφόρο όχημα, επιχειρούν την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ παράλληλα εξετάζεται αν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι στο διαμέρισμα και στο κτίριο.

    Σημειώνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε σε διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πρωτέως και Μουσών, στο Παλαιό Φάληρο και οι καπνοί ήταν ορατοί σε μεγάλη ακτίνα.

    Από τη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο

    Λίγο αργότερα, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής μίλησε στον ΣΚΑΪ, ενημερώνοντας πως οι πυροσβέστες από την πρώτη στιγμή προχώρησαν σε εκκένωση της πολυκατοικίας από όλους τους ενοίκους. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο και το ευτυχές είναι ότι δεν επεκτάθηκε σε άλλα σπίτια.

    Άγνωστο παραμένει, ωστόσο, προς το παρόν το πώς ξέσπασε η φωτιά.

    Από τη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο

    Όπως μαρτυρούν οι πληροφορίες, το διαμέρισμα στο οποίο ξέσπασε η φωτιά έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

    Από τη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο



    ΣΧΟΛΙΑ