ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Εξωχώρα, στη βόρεια Ζάκυνθο, ενώ «σύμμαχος» της φωτιάς είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και φθάνουν τα 8 μποφόρ.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ με το πρώτο δρομολόγιο από Κυλλήνη αναμένονται στο νησί πυροσβέστες με 5 οχήματα για να ενισχύσουν τις τοπικές δυνάμεις.
Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική αρχή. «Μεγάλη φωτιά στην Έξω Χώρα. Υδροφόρες του Δήμου και μηχανήματα έργου επιχειρούν στο σημείο συνδράμοντας το έργο της Πυροσβεστικής. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου, ο Δήμαρχος και σύσσωμη η δημοτική αρχή παρέχουν κάθε βοήθεια για την άμεση κατάσβεση».
Διαβάστε επίσης:
Ρέθυμνο – Αιχμές για τη μητέρα της 15χρονης που βίαζαν και κακοποιούσαν σεξουαλικά
Σύνταγμα: Επεισόδια με χημικά στη διάρκεια συγκέντρωσης για την Παλαιστίνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα δικαστήρια η Εύη Βατίδου – «Δηλώνω αθώα» (video)
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Πράσινο φως» στην εξαγορά της EL-PACK από τη Dunapack Packaging Ελλάς
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αποκατάσταση του τείχους των Φωκέων, όπου εκτυλίχθηκε η μάχη των Θερμοπυλών
- Φλωρίδης: «Δεν σχετίζεται με τις εκλογές η διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.