ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης αρχίζουν σήμερα τα γυμνάσια και τα λύκεια όλης της χώρας.
Δεν έχει αλλάξει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με την επαναλειτουργία των δομών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής.
Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου που εξεδόθη την Πέμπτη, ξεκαθαρίζεται ότι τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και τα Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου.Το υπουργείο υπενθυμίζει επίσης ότι η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής των ειδικών.
Ήδη, έχει εκδοθεί σχετική εγκύκλιος στα σχολεία, βάσει της οποίας, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία θα αναλάβουν υπηρεσία, σήμερα Παρασκευή 8/1.
Κωδικός μετακίνησης 4
Για τη μετάβαση ανήλικων τέκνων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών από και προς τις σχολικές μονάδες, λόγω του γενικού lockdown από το Σάββατο το πρωί, επιτρέπεται από γονέα/κηδεμόνα με την αποστολή SMS – Επιλογή 4 και με πιστοποιητικό-βεβαίωση της Διεύθυνσης του σχολείου.
Η βεβαίωση κίνησης είναι πάγια, παρέχεται από τον Διευθυντή της οικείας σχολικής μονάδας περιέχει δε το ονοματεπώνυμο του μαθητή, τον τόπο κατοικίας και τη διεύθυνση του σχολείου, καθώς και το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης του μαθητή.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Καλούν τη Δαμασκό να αποσύρει τον στρατό της από τη Σουέιντα
- Kυψέλη: Άνδρας εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ και κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό του
- Η Paval Holding αποκτά την Praktiker Hellas – Στρατηγική είσοδος στην ελληνική αγορά DIY
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιμείνουν στους δασμούς 25% στην Ιαπωνία – Μπορεί να έχουμε σύντομα συμφωνία με την Ινδία
