ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατρός καρδιολόγος και μάλιστα πανεπιστημιακής καριέρας είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τέλεσε τον μαϊμού γάμο στη Χαλκίδα.
Είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ιατρικούς κύκλους και θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους επιστήμονες στο χώρο του.
Ωστόσο, τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα, όσο προχωράει η έρευνα, είναι ιδιαίτερα περίεργα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, έχει διαπιστωθεί ότι, ο γιατρός είχε στην κατοχή του 4 ταυτότητες οι οποίες βέβαια είναι πλαστές.
Το γεγονός διερευνάται εξονυχιστικά, καθώς δεν αποκλείεται να καταγραφούν και άλλες παράνομες πράξεις, όπως για παράδειγμα γάμοι μαϊμού και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Πηγή: evialed.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Για κανιβαλισμό των ΜΜΕ κάνει λόγο ο γιατρός που φαίνεται να συνδέεται με το θάνατο της Λαγούδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος με όρους ο γιατρός στην Κρήτη που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα: 2 στους 3 ασθενείς δεν ακολουθούν τις οδηγίες του γιατρού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάουελ: Η Fed ενδέχεται να σταματήσει τη μείωση του ισολογισμού τους προσεχείς μήνες
- Γαλλία: «Ανάσα» από τους Σοσιαλιστές σε Λεκορνί – Δεν θα ψηφίσουν πρόταση μομφής
- Πάτρα: Καταγγελία δημοσιογράφου για επίθεση από συνδικαλιστές
- Σάλος για τη δήλωση Αμανπούρ: Είπε ότι οι όμηροι είχαν καλύτερη μεταχείριση από τους κατοίκους της Γάζας, ζήτησε συγγνώμη
