ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρόκο: Τουλάχιστον 260 τραυματίες μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σε επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων
Το Μαρόκο κήρυξε σήμερα τριήμερο εθνικό πένθος μετά τον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και άφησε πάνω από 1.000 νεκρούς, ανακοίνωσε το βασιλικό υπουργικό συμβούλιο.
«Αποφασίστηκε να κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια», ανέφερε το παλάτι σε δελτίο τύπου που δημοσίευσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων MAP, μετά από συνεδρίαση του συμβουλίου που έγινε υπό την προεδρία του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’.
Οι ένοπλες δυνάμεις θα αναπτύξουν ομάδες διάσωσης για να προμηθεύουν τις πληγείσες περιοχές καθαρό πόσιμο νερό, τρόφιμα, σκηνές και κουβέρτες, υπογραμμίζει παράλληλα η ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στο Μαρόκο: Ειδική πτήση της Aegean για τον επαναπατρισμό Ελλήνων
Μαρόκο: Ξεπέρασαν τους 1000 οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεοδωρικάκος για ΕΛΤΑ: Κάθε μεταρρύθμιση και κάθε αλλαγή που γίνεται, θα πρέπει να έχει συζητηθεί με την κοινωνία
- Developers Day (Athens) by kariera.gr: Το κορυφαίο event καριέρας για επαγγελματίες Τεχνολογίας επιστρέφει στις 8 Νοεμβρίου
- Καρυστιανού: Ο επαγγελματίας πολιτικός έχουμε συνηθίσει άλλα να λέει και άλλα να κάνει – O Tσίπρας έχει το παρελθόν του
- Ερντογάν: Επιχειρείται να μπει και η Κύπρος στο ιμπεριαλιστικό παιχνίδι – Δεν θα εγκαταλείψουμε τους Τουρκοκυπρίους