ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρόκο: Τουλάχιστον 260 τραυματίες μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σε επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων
Το Μαρόκο κήρυξε σήμερα τριήμερο εθνικό πένθος μετά τον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και άφησε πάνω από 1.000 νεκρούς, ανακοίνωσε το βασιλικό υπουργικό συμβούλιο.
«Αποφασίστηκε να κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος, με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια», ανέφερε το παλάτι σε δελτίο τύπου που δημοσίευσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων MAP, μετά από συνεδρίαση του συμβουλίου που έγινε υπό την προεδρία του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ’.
Οι ένοπλες δυνάμεις θα αναπτύξουν ομάδες διάσωσης για να προμηθεύουν τις πληγείσες περιοχές καθαρό πόσιμο νερό, τρόφιμα, σκηνές και κουβέρτες, υπογραμμίζει παράλληλα η ανακοίνωση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στο Μαρόκο: Ειδική πτήση της Aegean για τον επαναπατρισμό Ελλήνων
Μαρόκο: Ξεπέρασαν τους 1000 οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διαδικτυακές εφαρμογές για εκμάθηση Γερμανικών και ηλεκτρονικά παιχνίδια επιλέγει ο Πάπας Λέων
- Ανησυχία στην αγορά από τα αγροτικά μπλόκα – 50% οι ακυρώσεις στις τουριστικές κρατήσεις στη Θεσσαλία
- Ζελένσκι: Μόνο οι ΗΠΑ και ο Τραμπ μπορούν να πείσουν τη Ρωσία να τερματίσει τον πόλεμο
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στην Ιερουσαλήμ και Ραμάλα τη Δευτέρα