ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία της Μαρινέλλας, με καθημερινές, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν, κατακτήσεις στην ομιλία της, ωστόσο ο δρόμος προς την αποκατάσταση της υγείας της δημοφιλούς ερμηνεύτριας, παραμένει μακρύς.
Υπενθυμίζεται πως η Μαρινέλλα πήρε εξιτήριο στα τέλη Ιανουαρίου του 2025 και επέστρεψε σπίτι της για να συνεχίσει την αποθεραπεία υπό τις οδηγίες των γιατρών της και έχοντας διαρκώς στο πλευρό της, τους δικούς της ανθρώπους, που την βοηθούν στη μεγαλύτερη περιπέτεια υγείας που έχει αντιμετωπίσει.
Η Μαρινέλλα βρισκόταν για 120 ημέρες στο νοσοκομείο έπειτα από το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια έδωσε ένα μεγάλο αγώνα και επέστρεψε σπίτι της μαζί με την κόρη, το γαμπρό και τα εγγόνια της.
Όπως μετέδωσε η Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η κατάσταση της Μαρινέλλας καλυτερεύει μέρα με τη μέρα, είναι σταθερή και αυτό που της φτιάχνει τη διάθεση είναι ότι βρίσκεται σπίτι της, στο οικείο περιβάλλον της.
Καθημερινά γίνονται σημαντικά βήματα στην ομιλία της, καθώς μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη είχε δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα. Η Μαρινέλλα έχει επαφή με το περιβάλλον, καταλαβαίνει τους δικούς της και φαίνεται ότι η επιστροφή στο σπίτι της έχει κάνει καλό.
Η Ματίνα Παγώνη ανέφερε στην ίδια εκπομπή: «Το βασικό είναι πως όταν ένας ασθενής φεύγει από το νοσοκομείο και πηγαίνει στο σπίτι του, αλλάζει η διάθεσή του. Όλοι αυτοί οι ασθενείς έχουν αγώνα μπροστά τους».
«Είναι περιστατικά δύσκολα, βαριά και μεγάλο ρόλο παίζουν και οι συγγενείς που είναι μαζί τους στο σπίτι, γιατί δεν είναι εύκολα τα πράγματα όταν μιλάμε για ασθενείς με βαριά νοσήματα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι για δολοφονία Κερκ: «Πρέπει να φανταστούμε ότι μπορεί να υπάρξουν ηπιότερες ποινές για όποιον πυροβολεί στελέχη της δεξιάς;»
- Νετανιάχου: «Η εξόντωση των ηγετών της Χαμάς θα τερμάτιζε τον πόλεμο» – Οικογένειες ομήρων: «To μόνο εμπόδιο για το τέλος του πολέμου είναι ο Νετανιάχου»
- Μάρκο Ρούμπιο: «Απαράδεκτη, λυπηρή και επικίνδυνη» η διείσδυση ρωσικών drones στο πολωνικό έδαφος
- Ηλεία: Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή Σπαρτουλιά
