• Κοινωνία

    Μαφιόζικη εκτέλεση στην Βάρη: Καταζητούμενοι της Ιντερπόλ τα θύματα – Τα επόμενα βήματα της Αστυνομίας

    • NewsRoom

    Από την ταβέρνα όπου συντελέστηκε το διπλό φονικό στην Βάρη


    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα που αφορά στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας που έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε ταβέρνα στην περιοχή της Βάρης

    Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελληνική Αστυνομία αναμένει επίσημη ενημέρωση από τις σερβικές Αρχές σχετικά με τους δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν από το πυρ που άνοιξαν εναντίον τους οι δράστες του περιστατικού. Έως τώρα, το μοναδικό στοιχείο που έχει γίνει γνωστό στις ελληνικές Αρχές είναι ότι τα δύο θύματα ήταν καταζητούμενα με «ερυθρά αγγελία» από την Ιντερπόλ για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

    Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει έως τώρα οι Αρχές, προκύπτει ότι οι δύο άνδρες που δολοφονήθηκαν μπροστά στα μάτια των συζύγων, αλλά και των παιδιών τους, ηλικίας 9 και 6 ετών, καθώς και πλήθους άλλου κόσμου, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο της ταβέρνας, δεν είχαν δώσει την παραμικρή αφορμή όσο διάστημα ήταν στην Ελλάδα, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι στη χώρα μας είχαν μπει και ζούσαν με πλαστά χαρτιά.

    Επόμενο και απαραίτητο βήμα για την έρευνα των αστυνομικών είναι να καταθέσουν οι δύο γυναίκες των θυμάτων. Υπενθυμίζεται ότι μία εξ αυτών τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς στον μηρό και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο Βούλας. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο γυναίκες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.



    ΣΧΟΛΙΑ