• Κοινωνία

    «Μαφία φυλακών Κορυδαλλού»: Αρνούνται κάθε εμπλοκή οι δικηγόροι – Τι κατέθεσε ο Άρης Φλώρος

    Φλώρος

    Άρης Φλώρος


    Από το 2014, την ίδια χρονιά που δέχθηκε τη δολοφονική απόπειρα από τους δύο Αλβανούς, κατηγορείται ο δικηγόρος ότι ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

    Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» έρχεται και με την άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης σε βάρος των μέχρι τώρα εμπλεκομένων για κακουργηματική εκβίαση με θύμα τον Άρη Φλώρο.

    Η μαραθώνια κατάθεση του επιχειρηματία στον ανακριτή συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιμένει στα όσα έχει πει και στο παρελθόν για το ότι έπεσε θύμα εκβιασμού κρατουμένων που κατηγορούνται ως μέλη του επίμαχου κυκλώματος.

    Αρνούνται οι δικηγόροι

    Αρνούνται κάθε εμπλοκή στο κύκλωμα των συμβολαίων θανάτου και των εκβιασμών, μέσα από τις φυλακές,  οι δύο δικηγόροι που συνελήφθησαν χθες και κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

    Οι δύο δικηγόροι ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους.

    Ο εκ των συνηγόρων του συλληφθέντος δικηγόρου, σε βάρος του οποίου είχε πραγματοποιηθεί απόπειρα κατά της ζωής του, Αλεξ. Λυκουρέζος, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο εντολέας του αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, προσθέτοντας πως περιμένουν να λάβουν γνώση της δικογραφίας.



    ΣΧΟΛΙΑ