• Κοινωνία

    Μαχαίρωσε τη σύντροφό του 14 φορές με κουζινομάχαιρο!

    • NewsRoom
    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

    (Φωτογραφία αρχείου)


    Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα, νοσηλεύεται 36χρονη από το Ηράκλειο, μετά από καυγά με το σύντροφό της.

    Τραυματισμένος, αλλά ελαφρύτερα, νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο 36χρονος σύντροφος της γυναίκας. Το ζευγάρι συζούσε στην περιοχή Κορώνι Μαγαρά.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 36χρονος επιτέθηκε στη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο, μετά από καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους.

    Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα creta24, η γυναίκα δέχθηκε τουλάχιστον 14 μαχαιριές δέχτηκε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

    Οι λόγοι που έγινε το αιματηρό περιστατικό μένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστοι, ενώ σύμφωνα με γείτονες που είδαν την κοπέλα στο δρόμο αιμόφυρτη να καλεί σε βοήθεια «το ζευγάρι δεν είχε ποτέ απασχολήσει με τη συμπεριφορά του».

    Ο 36χρονος άνδρας, ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα, επιτέθηκε στην συνομήλικη αρραβωνιαστικιά του, η οποία σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος σε τουριστική περιοχή του νησιού και ο πατέρας του 36χρονου ήταν εκείνος που τον αφόπλισε καταφέρνοντας να του αποσπάσει το κουζινομάχαιρο.

    Τα χτυπήματα που δέχτηκε η γυναίκα ήταν στο θώρακα, στην πλάτη και στα άκρα ενώ έχασε πολύ αίμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση, αλλά έχοντας σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

    Οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο ήταν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί δύο φορές στην κοιλιά, έχοντας κι εκείνος χάσει αίμα.

    Μάλιστα, όταν εντοπίστηκε ήταν σε σύγχυση και δεν είπε πολλά πράγματα για το τι προηγήθηκε. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

     Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

    Διαβάστε επίσης

    Πώς μπορούν να αποκτήσουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη 400.000 επαγγελματίες με χρέη

    Μύκονος: Ολο το πόρισμα της Αστυνομίας για την βίλα με την ΚΟΚΑ- Όλα τα ονόματα

    Μύκονος- Αποκλειστικό: Έφοδος της ΑΑΔΕ στο διάσημο Lio


    Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ