ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της γαλλικής πρωτεύουσας με ιστορία άνω των 850 χρόνων υπέστη τεράστιες υλικές ζημιές μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας.
Στον Καθεδρικό Ναό γίνονταν εργασίες συντήρησης, καθώς το κτήριο παρουσίαζε προβλήματα σταθερότητας, και σε ορισμένα τμήματά του υπήρχαν σκαλωσιές, ενώ τα ορειχάλκινα αγάλματα είχαν απομακρυνθεί την περασμένη εβδομάδα.
Σώθηκε την υστάτη από ολική καταστροφή η κύρια δομή του ναού δήλωσε τις πρώτες πρωινές ώρες αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε σοβαρά κατά την επιχείρηση.
Τα διεθνή ΜΜΕ, παρέχουν live εικόνα από την Παναγία των Παρισίων σήμερα το πρωί.
https://youtu.be/TU2oc3D9cQg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το νερό, ο επόμενος μεγαλύτερος κίνδυνος για την Παναγία των Παρισίων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρανσουά-Ανρί Πινό: Ποιος είναι ο Γάλλος μεγιστάνας που δίνει 100 εκ. ευρώ για την επισκευή της Notre Dame
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρηνεί το Παρίσι: Ποια είναι η Notre Dame, το εμβληματικό γοτθικό μνημείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Τα 9 χρόνια του Χρήστου Μεγάλου στην τράπεζα, τα γενέθλια και οι στόχοι του για την 5ετία 2026-2030
- Σ. Θεοχάρης (πρόεδρος ΕΔΑΕ): «Προτεραιότητά μας η προάσπιση της ειδικότητας και της Δημόσιας Υγείας»
- Αποκλειστικό: Όλο το παρασκήνιο για την παραίτηση των 13 στον ΕΟΔΥ – Η επιστολή “φωτιά” της 7ης Ιανουαρίου
- Βασιλική Τραούδα: Από διοικήτρια του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, νέα Πρόεδρος στον ΟΣΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.