ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι ληστές εισβάλουν στο μουσείο «Πράσινος Θόλος» στη Δρέσδη, το πρωί της Δευτέρας, δόθηκε στη δημοσιότητα.
Το βίντεο προέρχεται από τις κάμερες παρακολούθησης του μουσείου, οι οποίες συνέχισαν να καταγράφουν παρά το γεγονός πως οι ληστές είχαν φροντίσει να κόψουν το ρεύμα. Εικάζεται, ότι οι ληστές διέκοψαν την παροχή ρεύματος στις 5 το πρωί πριν σπάσουν ένα παράθυρο του μουσείου, για το οποίο οι υπεύθυνοι του υποστήριζαν ότι ήταν τόσο ασφαλές, όσο το Fort Knox.
Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρουν ότι οι ληστές ήταν αισθητά μικρόσωμοι και έτσι κατάφεραν να μπουν στο μουσείο από το μικρό παράθυρο.
Οι ληστές κατάφεραν να κλέψουν θησαυρούς, κοσμήματα, διαμάντια και πολύτιμους λίθους από μία από τις μεγαλύτερες συλλογές θησαυρών στην Ευρώπη, που εικάζεται πως η αξία τους μπορεί να φτάνει το 1 δισ. ευρώ.
Δείτε το βίντεο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
- Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
- Ελληνικό: Αυτό είναι το συγκρότημα που επιλέγουν οι Έλληνες για κύρια κατοικία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.