ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκατοντάδες ακροδεξιοί διαδηλωτές κάλεσαν επιτακτικά την Άγγελα Μέρκελ να παραιτηθεί, την ώρα που η καγκελάριος της Γερμανίας συναντιόταν με τοπικούς βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στη Σαξονία, στην ανατολική Γερμανία.
Το αντιισλαμικό κίνημα PEGIDA οργάνωσε τη διαμαρτυρία εναντίον της Μέρκελ και της απόφασής της, το 2015, η χώρα να δεχθεί σχεδόν 1 εκατομμύρια πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους από μουσουλμανικές χώρες.
Οι διαδηλωτές φώναζαν «η Μέρκελ πρέπει να φύγει!» και «Στα τσακίδια», κατά την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου στη Δρέσδη.
Στην πόλη, οργανώθηκε επίσης αντιδιαδήλωση κατά των ακροδεξιών, ωστόσο δεν έχουν καταγραφθεί προς το παρόν συγκρούσεις ή επεισόδια, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας. Ο αξιωματικός δεν έδωσε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των διαδηλωτών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και το Κατάρ σώζει την Τουρκία! Η σημασία της επένδυσης των 15 δισ. δολαρίων και ο άγνωστος παράγοντας Ρωσία-Κίνα-Γερμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Περιβάλλοντος: Το Antinero κρίνεται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματά του
- Disney εναντίον Τραμπ: Στα δικαστήρια για τις τηλεοπτικές άδειες – Ο παράγοντας Τζίμι Κίμελ και η «εκστρατεία αντιποίνων»
- Οριοθετήθηκε άμεσα η Πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία Σαλαμίνας – Επιχειρούν 2 ελικόπτερα (Φωτογραφίες)
- Μπέρναμ: Παραδέχθηκε ότι μιλούσε με άτομο που παρίστανε την προσωπάρχη του Λευκού Οίκου – «Χειρίστηκα την κατάσταση όπως έπρεπε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.