ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Εκατοντάδες ακροδεξιοί διαδηλωτές κάλεσαν επιτακτικά την Άγγελα Μέρκελ να παραιτηθεί, την ώρα που η καγκελάριος της Γερμανίας συναντιόταν με τοπικούς βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στη Σαξονία, στην ανατολική Γερμανία.
Το αντιισλαμικό κίνημα PEGIDA οργάνωσε τη διαμαρτυρία εναντίον της Μέρκελ και της απόφασής της, το 2015, η χώρα να δεχθεί σχεδόν 1 εκατομμύρια πρόσφυγες, στην πλειονότητά τους από μουσουλμανικές χώρες.
Οι διαδηλωτές φώναζαν «η Μέρκελ πρέπει να φύγει!» και «Στα τσακίδια», κατά την άφιξη της Γερμανίδας καγκελαρίου στη Δρέσδη.
Στην πόλη, οργανώθηκε επίσης αντιδιαδήλωση κατά των ακροδεξιών, ωστόσο δεν έχουν καταγραφθεί προς το παρόν συγκρούσεις ή επεισόδια, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας. Ο αξιωματικός δεν έδωσε στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των διαδηλωτών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και το Κατάρ σώζει την Τουρκία! Η σημασία της επένδυσης των 15 δισ. δολαρίων και ο άγνωστος παράγοντας Ρωσία-Κίνα-Γερμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BriQ Properties: Πούλησε δύο ακίνητα σε Βόλο και Αθήνα για πάνω από 4,8 εκατ. ευρώ
- Aktor: Το εύρος απόδοσης για το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ διαμορφώνεται στο 4,7% – 5%
- Goldman Sachs: Στο 5% ανέβασε την πρόβλεψη για την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας το 2025
- Η μινωική Κρήτη στις δέκα σπουδαιότερες ανακαλύψεις στον κόσμο για το 2025