ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Συκουρίου της Λάρισας σημειώθηκε σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού απέσπασε τα χρήματα από το ταμείο. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε όχημα όπου τον περίμενε συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το αυτοκίνητο της ληστείας έχει ήδη εντοπιστεί από την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Ποσειδώνος στις 4 και 5 Φεβρουαρίου
- Wall Street: Βαρύ sell off για τις τεχνολογικές μετοχές – Στο -2% ο Nasdaq λίγο πριν το κλείσιμο
- ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ με τον πρόεδρο της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο
- Σαμαράς: Συνεχίζει την κριτική στον Μητσοτάκη, χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του για νέο κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.