ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμό σημειώθηκε, λίγο μετά τις 10:30, σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Ιωνία Αττικής.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο άγνωστοι δράστες σταμάτησαν με μηχανή έξω από το κατάστημα, που βρίσκεται στην οδόν Ηρακλείου και τότε ο ένας εισέβαλε σε αυτό. Με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.
Σε κάποια στιγμή, όμως, εκπυρσοκρότησε το όπλο του χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος άνθρωπος που βρισκόταν στο χώρο. Αμέσως μετά οι δύο κακοποιοί διέφυγαν με τη μηχανή, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Περίεργη ληστεία σε ναυτιλιακή εταιρεία στο Μαρούσι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλη ληστεία με τεράστια λεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτοπυρπολήθηκε επιχειρηματίας μέσα στο αυτοκίνητό του-Αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.