ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ακτοπλόοι εφοπλιστές σε απόγνωση – Ζητούν παρέμβαση της κυβέρνησης για επιδότηση του 70% της αύξησης των καυσίμων
Στο λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιούνται από σήμερα κανονικά οι κατάπλοι και οι απόπλοι των πλοίων της ακτοπλοΐας, που από χθες λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στη βορειανατολική Αττική είχαν εκραταπεί προς το λιμάνι του Λαυρίου.
Τα έκτακτα μέτρα είχαν ληφθεί κατόπιν αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τη διευκόλυνση των πυροσβεστικών επιχειρήσεων στην περιοχή, αλλά και για να μην εκτεθούν σε κίνδυνο οι επιβάτες.
Διαβάστε επίσης:
Σπέτσες: Πυρκαγιά σε επιβατηγό πλοίο ανοιχτού τύπου – Προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Σπετσών
Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη βορειοανατολική Αττική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Επιστρέφουν οι φόβοι για τη δημοσιονομική κατάσταση – Εκτοξεύεται το κόστος δανεισμού
- Entersoftone: Έκλεισε το deal – Η Hg αποκτά πλειοψηφικό ποσοστό, στο €1 δισ. η αποτίμηση
- Τιμητική διάκριση για την Koronakis Group και την Ελένη Κορωνάκη σε εκδήλωση των Επιμελητηρίων για τις εξαγωγές
- Χρηματιστήριο: Πιέσεις στις τράπεζες, στα όρια των 4 ευρώ πάλι ο Φουρλής στο -2% τα διυλιστήρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.