• Κοινωνία

    Λυκουρέζος για τη σύλληψή του: Δεν περίμενα ποτέ να γίνω συνήγορος του εαυτού μου

    • NewsRoom

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ποινικολόγος


    Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΝΕΑ αλλά και στα Παραπολιτικά μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την κράτησή του αλλά και για την υπόθεση της Μαφίας των Φυλακών.

    Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, «Έχασα κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αδυνατούσα να αντιληφθώ γιατί οι αστυνομικές αρχές με κυνηγούσαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας για να με συλλάβουν».

    «Παραδόξως, αντιμετώπισα την υπόθεσή μου με νηφαλιότητα και ψυχραιμία, όπως έκανα με όλες τις υποθέσεις που έχω χειριστεί μέχρι σήμερα. Πράγματι δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω στο σημείο να γίνω και συνήγορος του εαυτού μου» τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος.

    Μιλώντας στα Παραπολιτικά ο κ. Λυκουρέζος ανέφερε ότι θα επιμείνει με την αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον της Κατερίνας Παπακώστα. «Επιμένω στην αγωγή για τις δηλώσεις της κας Παπακώστα. Θεωρώ ότι η τοποθέτηση που έκανε προσέβαλλε βάναυσα το τεκμήριο της αθωότητάς μου. Η διευκρίνηση δεν με ικανοποίησε αλλά ακριβώς το αντίθετο». 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολογία Θοδωρή Παναγόπουλου: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος στο υπόμνημα του



    ΣΧΟΛΙΑ