• Κοινωνία

    «Λύγισε» ο Βερύκιος για τον θάνατο του Κοντομηνά: Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε

    • NewsRoom
    Δημήτρης Κοντομηνάς και Δήμος Βερύκιος

    Δημήτρης Κοντομηνάς και Δήμος Βερύκιος


    Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος «έφυγε» σήμερα το πρωί σε ηλικία 83 ετών.

    Ο καλός φίλος και στενός συνεργάτης του, Δήμος Βερύκιος «λύγισε» μιλώντας για εκείνον στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA.

    Με βουρκωμένα μάτια, δήλωσε: «Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή η πρωινή παρέα για 9 χρόνια και εύχομαι να προχωρήσει, οφείλεται σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν υπάρχει στη ζωή από τις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Αν σήμερα εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο σταθμός, οφείλεται στη διορατικότητα, στο πείσμα, στο επιχειρηματικό μυαλό αυτού του ανθρώπου που βλέπετε στους δέκτες σας».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Παρά τις αντιξοότητες, παρά τις αναποδιές, δεν τον εγκατέλειψε τον Alpha, δεν τον έκλεισε, δεν πέταξε στον δρόμο 500 και πλέον εργαζόμενους. Κατάφερε στη δύση της ζωής του να τον δώσει σε σίγουρα χέρα. Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον παρέδωσε στα χέρια εκείνα που πριν από 40 χρόνια έβαλαν τη μεγάλη υπογραφή στο πρώτο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης διυλιστηρίου την εταιρία του την Interamerican και έτσι απογειώθηκε. Ήταν καρμικό, το καταλάβαινε. Μου είπε: ‘Όπως ξεκίνησα, έτσι θα τελειώσω’».

    Ακόμη, ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δε βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε».

    «Κλείνει ένα κεφάλαιο της επιχειρηματικής ζωής μιας περιόδου. Περισσότερα για τον Δημήτρη Κοντομηνά θα τα γράψω. Μόνο ένα θέλω να πω, όποιος έχει συνεργαστεί, έχει ευεργετηθεί από τον Δημήτρη Κοντομηνά και δε συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα», κατέληξε.

    Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: «Ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια στο νοσοκομείο και δεν είχε ποιότητα ζωής. Ζούσε σε πολύ δύσκολες συνθήκες και οι άνθρωποί του μέσα τους ήλπιζαν κάπου να ξεκουραστεί και να τελειώσει το μαρτύριο».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Δημήτρης Κοντομηνάς: Μια ζωή τέρμα το γκάζι – Η μυθιστορηματική ζωή ενός χαρισματικού dealer που στο τέλος έχασε τα πάντα

    Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

    Δημήτρης Κοντομηνάς: Η πολυσχιδής επιχειρηματική και κοινωνική ζωή και η «επισπεύδουσα Eurobank»



    ΣΧΟΛΙΑ