ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη χθες, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, 20χρονος κατηγορούμενος για την πρόκληση πυρκαγιάς το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Βρισάς στη νότια Λέσβο.
Τη σύλληψη πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εκτελούσε εργασίες στην περιοχή.
Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.062,50 ευρώ, σύμφωνα με τη νομοθεσία για παραβάσεις που αφορούν πρόκληση πυρκαγιάς σε δάση και αγροτικές εκτάσεις.
Ο ίδιος κρατείται και αναμένονταν να οδηγηθεί σήμερα, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025, ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.
Διαβάστε επίσης
Ξάνθη: Συνελήφθη άνδρας που κατηγορείται για 11 εμπρησμούς από πρόθεση
Στα έργα του Flyover Χατζηδάκης και Δήμας: Στο 30% η πρόοδος της κατασκευής
Κώστας Τσιάρας: Με σχέδιο αλλάζουμε τον αρδευτικό χάρτη της χώρας – Πάνω από 1.200 έργα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μήνυμα Καραμανλή: Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί απέναντι στους έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους
- Σταύρος Παπασταύρου στο Fox News: Οι ΗΠΑ και η Ελλάδα δεν είναι μόνο στρατηγικοί εταίροι. Aναδιαμορφώνουν το ενεργειακό μέλλον της Ευρώπης
- Τα οφέλη από την νέα πρόωρη αποπληρωμή χρέους: «Aνάσα» στον Προϋπολογισμό 135 εκατ. ευρώ το χρόνο
- F1 Άμπου Ντάμπι: Απόψε θα κριθούν όλα