ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σώος και καλά στην υγεία του, είναι ο μοναδικός επιβαίνων ιστιοφόρου σκάφους, στο οποίο εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα πυρκαγιά από άγνωστη αιτία, 15 ναυτικά μίλια δυτικά της Λευκάδας.
Πρόκειται για έναν Πολωνό υπήκοο, ο οποίος κατάφερε να επιβιβαστεί στη σωστική σχεδία του σκάφους και στη συνέχεια να παραληφθεί από πλωτό του λιμενικού.
Το Ιστιοφόρο από τη φωτιά κατατράφηκε και στη συνέχεια βυθίστηκε ενώ ο επιβαίνων του σκάφους οδηγήθηκε με σκάφος του λιμενικού στη Λευκάδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Πάνω από 112 δολάρια το βαρέλι μετά τα πλήγματα σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές και τις απειλές Τραμπ
- Το Ιράν βομβάρδισε ξανά τη μεγαλύτερη μονάδα LNG στον κόσμο, στο Κατάρ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.