ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πάρτι των ισχυρών σε ΔΕΗ, ΒΙΟ, ΕΥΔΑΠ, Optima, η παρακμή του Βακάκη και της JUMBO, η έκπληξη Καραβία, η δίκη της ΕΑΣ και του Σούκου, τα ψώνια του εφοπλιστή Νοτιά και ποιοι πήγαν στον εφοπλιστικό γάμο Λιβανού – Χατζηγιάννη
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Ψαρρού στο Λαύριο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11:40 σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου τετραώροφης πολυκατοικίας ενώ απομακρύνθηκαν σε ασφαλές σημείο μέσω του κλιμακοστασίου 2 άτομα, ένα από τον 2ο όροφο και ένα από τον 4ο όροφο.
Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Ψαρρού στο Λαύριο.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 12, 2023
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά τώρα στο Εφετείο – Εκκενώνεται το κτήριο
Καιρός: Νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανέβασε εικόνα ΑΙ με αμερικανικά drones να διαλύουν ιρανικά πλοία και τη λέξη «Adios»
- Martin Kocher (ΕΚΤ): Προς αύξηση επιτοκίων τον Ιούνιο αν δεν επιτευχθεί βιώσιμη συμφωνία ειρήνης στο Ιράν
- Χάος στην Τουρκία: Η αστυνομία εισέβαλε στα κεντρικά γραφεία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – «Δεν αποχωρώ» λέει ο Οζέλ
- Τελικός Euroleague: Πώς θα γίνει η μετακίνηση των φιλάθλων – Οδηγίες από την ΕΛΑΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.