ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πάρτι των ισχυρών σε ΔΕΗ, ΒΙΟ, ΕΥΔΑΠ, Optima, η παρακμή του Βακάκη και της JUMBO, η έκπληξη Καραβία, η δίκη της ΕΑΣ και του Σούκου, τα ψώνια του εφοπλιστή Νοτιά και ποιοι πήγαν στον εφοπλιστικό γάμο Λιβανού – Χατζηγιάννη
Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν οι 4 από τους 6 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα για την κλοπή πλέον του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ από τη χρηματαποστολή στο Λαύριο στις 26 του περασμένου Σεπτέμβρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας κατηγορούμενος, οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, ομολόγησε και αποδέχτηκε εν μέρει τη συμμετοχή του στο στημένο “χτύπημα” στη χρηματαποστολή.
Ο οδηγός του βαν της χρηματαποστολής που αρχικά δήλωνε θύμα των ληστών και οι 2 συγκατηγορούμενοι του φέρονται να αρνήθηκαν τα πάντα.
Ο ανακριτής, πριν από τις απολογίες, μετέτρεψε το κατηγορητήριο από ληστεία (που ήταν η αρχική τους ποινική δίωξη) σε διακεκριμένη κλοπή, καθώς έκρινε ότι εφόσον το “χτύπημα” ήταν σκηνοθετημένο δεν προέκυψε απειλή σε βάρος τρίτων ή σωματική βία ώστε να στοιχειοθετείται η ληστεία.
Επιπλέον οι 4 απολογήθηκαν για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή όπλων και εκρηκτικών και παράνομη οπλοφορία -οπλοχρησία.
Για τις ίδιες κατηγορίες θα απολογηθούν αύριο το μεσημέρι πατέρας και γιος που είναι και οι τελευταίοι από τους 6 συλληφθέντες.
Διαβάστε επίσης
Κακοκαιρία «Βora»: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός για ενδοοικογενειακή βία έπειτα από μήνυση της συζύγου του
Επιμένει η κακοκαιρία Bora: Μήνυμα 112 σε Βόλο-Λάρισα – Πού θα χτυπήσει το δεύτερο κύμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Ανακαινίζω»: Έρχεται μέσα στον Ιούνιο η πλατφόρμα για επιδότηση έως 95% – Στόχος 25.000 κατοικίες
- Καλαμάτα: Προφυλακιστέος ο 41χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του
- Προκλητικές δηλώσεις Χέγκσεθ: «Επικίνδυνες ιδεολογίες» καταφτάνουν στην Ευρώπη – Η αναφορά στην Ελλάδα
- Κύκλωμα πολεοδομιών: Πώς δρούσε η «μαφία» των αυθαίρετων που αποκάλυψαν οι «Αδιάφθοροι» – Ζητούσαν έως και 30.000 ευρώ για νομιμοποιήσεις – Βαριές ποινικες διώξεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.