ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της συζύγου του.
Είχε προηγηθεί μήνυση της 37χρονης, σύμφωνα με την οποία ο 45χρονος σύζυγός της άσκησε σωματική βία εναντίον της και μάλιστα ενώπιον ενός εκ των δύο ανήλικων τέκνων τους.
Το περιστατικό, κατά την ίδια μήνυση που υποβλήθηκε στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, συνέβη την περασμένη Πέμπτη, μέσα στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Στην καταγγέλλουσα χορηγήθηκε η εφαρμογή «πάνικ μπάτον» για το κινητό της τηλέφωνο, ενώ από τον 45χρονο αρχιφύλακα αφαιρέθηκε ο υπηρεσιακός οπλισμός.
Διαβάστε επίσης
Κοντογεώργης: «Συζητάμε, αποφασίζουμε και προχωράμε όλοι μαζί για τη Θεσσαλία»
Επιμένει η κακοκαιρία Bora: Μήνυμα 112 σε Βόλο-Λάρισα – Πού θα χτυπήσει το δεύτερο κύμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στουρνάρας: Η ελληνική οικονομία πάει καλά, προϋπόθεση για να συνεχίσει είναι η πολιτική σταθερότητα
- «Κόκκινα δάνεια και στη στεγαστική κρίση»: Φαραντούρης, Τσουκαλάς, Ποταμιάνος, Νούκας και Μοσχοπούλου -«Ενώνουμε τη φωνή μας»
- Αγρότες: Προγραμματίζουν συλλαλητήριο με τρακτέρ στο Σύνταγμα την Παρασκευή
- Washington Post: Οι εκατοντάδες απολύσεις, ο Τζεφ Μπέζος και η πολιτική κατευνασμού προς τον Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.