• Κοινωνία

    Λάρισα: Τρεις ασθενείς νίκησαν τον ιό – Αποσωληνώθηκαν από την ΜΕΘ

    • NewsRoom


    Οι μάχες των γιατρών συνεχίζονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία της χώρας. Καθημερινά βλέπουν τον κόπο και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και υπερπροσπάθειας να αποδίδουν, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξέρχονται καθημερινά από τις ΜΕΘ, νικώντας τον κορονοϊό.

    Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου τρεις από τους τέσσερις ασθενείς που νοσηλεύονταν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αποσωληνώθηκαν σήμερα.

    Πρόκειται για έναν 68χρονο Γερμανό ο οποίος διέμενε στο Πήλιο, έναν 70χρονο άνδρα και έναν 75χρονο από χωριό της Λάρισας.

    Το βίντεο με τη μεταφορά τους εκτός ΜΕΘ ανάρτησε στα social media ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας γράφοντας ότι «Τρεις από τους τέσσερις ασθενείς στη ΜΕΘ-COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας αποσωληνώθηκαν. Τρεις ακόμα νίκες ζωής, από τους ήρωες της ΜΕΘ».

    ΜΕΘ Λάρισα

    Τρεις από τους τέσσερις ασθενείς στη ΜΕΘ-COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας αποσωληνώθηκαν. Τρεις ακόμα νίκες ζωής, από τους ήρωες της ΜΕΘ.

    Posted by Vassilis Kikilias on Thursday, April 23, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ