ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν περίοικος εντόπισε στην οδό Αμοργού στην Κυψέλη ένα ύποπτο αντικείμενο τυλιγμένο με καφέ ταινία, από το οποίο εξείχε ένα καλώδιο σήμανε συναγερμός στις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολίτης ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι Αρχές και να δρομολογηθεί η μετάβαση κλιμακίου του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στο σημείο, προκειμένου να πραγματοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους.
Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη στο σημείο.
Λόγω των μέτρων ασφαλείας και των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Δροσοπούλου, από το ύψος της οδού Ανάφης, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου του αντικειμένου και δοθεί εκ νέου η κυκλοφορία σε κανονική ροή.
Παράλληλα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πατησίων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της οδού Ανάφης έως το ύψος της οδού Πάρου.
Διαβάστε επίσης:
Αγρότες και κτηνοτρόφοι: Σταθμίζουν νέα μπλόκα και αποκλεισμούς τελωνείων μετά τα Χριστούγεννα
Σύλληψη του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου – Στα δικαστήρια της Ευελπίδων
Απεργούν αύριο ηθοποιοί και μουσικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Ξεκινά κάλυψη η Morgan Stanley με τιμή-στόχο τα 1,16 ευρώ – Βλέπει ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική
- Μητσοτάκης σε νοσηλευτές: Έρχονται παρεμβάσεις για την ικανοποίηση διαχρονικών διεκδικήσεων – Θεσμική αναγνώριση, αυξήσεις μισθών και δυνατότητες ανέλιξης
- Jumbo: Έγραψε χαμηλό τριών ετών!
- Δένδιας: Το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα είναι ουκρανικό, είναι εξαιρετικά σοβαρό το θέμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.