Δύο βαν μεταφοράς τουριστών συγκρούστηκαν το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Για άγνωστο λόγο το ένα βαν παρέκλεινε της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα στο άλλο βαν, το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι ζημιές στα δύο οχήματα είναι εκτεταμένες με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ενός ατόμου που ήταν ο οδηγός του βαν.

1

Άμεσα ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν οι αρχές και η Πυροσβεστική υπηρεσία που βρέθηκε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του.

Πέντε τραυματίες, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Συντονιστικό κέντρο, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, οι οποίοι δεν διατρέχουν κίνδυνο, ενώ λόγω του τροχαίου η κυκλοφορία επί του ΒΟΑΚ διεκόπη με αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλης αναμονής των οχημάτων.

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία έχει επανέλθει στο φυσιολογικό μετά και την παρέμβαση των αστυνομικών από το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Διαβάστε επίσης: 

Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς

Χανιά: 50χρονος έχασε τη ζωή του στον Μπάλο

Ανατολική Αττική: Υπό διερεύνηση το γκαζάκι που εντοπίστηκε – Μαρτυρίες για ύποπτη παρουσία άνδρα