ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο 56χρονος εφοριακός Πέτρος Ξανθόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.
Η επίθεση είχε σημειωθεί στις 16 Ιουλίου . Ο άτυχος εφοριακός νοσηλευόταν σε νοσοκομειακό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης
Ο 45χρονος δράστης της επίθεσης έχει κριθεί προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.