Κοινωνία

Επίθεση με τσεκούρι: Εξιτήριο για την 47χρονη εφοριακό – Ποια η κατάσταση των άλλων θυμάτων


Στο σπίτι της επιστρέφει πλέον, όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη εφοριακός, η μία εκ των τριών θυμάτων της επίθεσης ενός 45χρονου δράστη με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης.

Η 47χρονη, που τραυματίστηκε ελαφρά από την επίθεση του 45χρονου δράστη, γύρισε στην οικογένειά της, μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας.

Για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και την επιστροφή της στο σπίτι της μίλησε ο σύζυγός της, ο οποίος εξέφρασε την ανακούφιση και την χαρά τόσο του ίδιου, αλλά και των παιδιών τους, που η άτυχη 47χρονη ξεπερνά σταδιακά αυτή την περιπέτεια.

«Μεγάλη η χαρά μας που η μάνα των παιδιών μας και η γυναίκα μας, επέστρεψε σπίτι. Σιγά σιγά θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα, σωματικά και ψυχικά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και για τους άλλους δύο τραυματίες συναδέλφους της», είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο σύζυγος της 47χρονης.

Ο ίδιος περιέγραψε τις στιγμές που έζησε αφότου έμαθε για την επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης.

«Η πρώτη σκέψη μου… Πήρα το αυτοκίνητο, κατέβηκα ευθύς αμέσως στη ΔΟΥ Κοζάνης και προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω. Να βοηθήσω με κάθε τρόπο τα παιδιά του ΕΚΑΒ και όλων των συναδέλφων στο χώρο. Μου είπε τι συνέβη. Είναι πολύ καλά σωματικά και ψυχικά. Μου εξιστορήθηκε την ιστορία πώς έγινε. Θαύμασα τη ψυχική της δύναμη και από και πέρα ανέλαβαν οι γιατροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, μάχη για τη ζωή του εξακολουθεί να δίνει το δεύτερο θύμα της επίθεσης, ο 56χρονος εφοριακός, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά από την επίθεση με το τσεκούρι. Οι γιατροί συνεχίζουν να παλεύουν για να δουν ένα σημάδι βελτίωσης, με την κατάσταση να παραμένει πολύ κρίσιμη για τον άτυχο άνδρα.

Όσον αφορά στο τρίτο θύμα της επίθεσης, την 67χρονη συνάδελφό τους, σύμφωνα με τους γιατρούς έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, μετά από επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα που φέρει στο πρόσωπό της. Παραμένει, ωστόσο, υπό ιατρική παρακολούθηση.


ΣΧΟΛΙΑ