• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Ξεκλήρισε οικογένεια στη Φθιώτιδα – Δεν είχαν εμβολιαστεί

    • NewsRoom
    Κορονοϊός: Ξεκλήρισε οικογένεια στη Φθιώτιδα - Δεν είχαν εμβολιαστεί

    Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Οικογενειακή τραγωδία στη Φθιώτιδα, με την μητέρα και τους δύο γιους της να χάνουν τη μάχη με τον κορονοϊό.

    Με λίγες μέρες διαφορά τα δύο αδέρφια και η μητέρα τους προσβλήθηκαν από κορονοϊό και κατέληξαν. Ο συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός Νίκος Χριστοδούλου, σε ηλικία 66 ετών κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία από επιπλοκές που δημιούργησε ο κορονοϊός.

    Πριν από 15 ημέρες είχε καταλήξει από τον κορονοϊό ο 63χρονος αδελφός του, Γιάννης, Πρόεδρος επί δύο και πλέον δεκαετίες στον Παλαμά Δομοκού, ενώ στις 13 Οκτωβρίου είχε φύγει χτυπημένη από τον ιό και η 91χρονη μητέρα τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport, η σύζυγος του πρόωρα χαμένου Γιάννη Χριστοδούλου είχε αποκαλύψει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η πεθερά της δεν είχαν εμβολιαστεί, καθώς είχαν επηρεαστεί από τον γιατρό ότι ο κορονοϊός είναι μια ίωση όπως όλες οι άλλες.

    Όπως φαίνεται ο κορονοϊός συνεχίζει να «χτυπά» κυρίως τους ανεμβολίαστους, καθώς, όπως έχουν δείξει τα στοιχεία των τελευταίων ημερών, οι ΜΕΘ γεμίζουν από ασθενείς που δεν έχουν θωρακιστεί με εμβόλιο, ενώ και νεαρής ηλικίας νοσήσαντες από τη νόσο Covid-19 καταλήγουν στα νοσοκομεία.

    Διαβάστε επίσης:

    Γαλλία: Με Pfizer αντί για Moderna ο εμβολιασμός στους ενήλικες κάτω των 30 ετών

    Πλεύρης: Επίταξη των ιδιωτών γιατρών έως το τέλος της εβδομάδας



    ΣΧΟΛΙΑ