• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Στους 46 οι νεκροί στη χώρα μας – Τρεις θάνατοι σε λίγες ώρες

    • NewsRoom


    Μέσα σε λίγες ώρες τρεις ηλικιωμένοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό, με τον αριθμό των νεκρών στη χώρα μας πλέον να ανέρχεται στους 46.

    Τα ξημερώματα της Τρίτης κατέληξαν ένας άνδρας 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», μια 82χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και ένας 79χρονος στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

    Οι δύο πρώτοι φέρεται να αντιμετώπιζαν υποκείμενα νοσήματα.

    6 νεκροί στην Κοζάνη

    Ο 79χρονος από την Κοζάνη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα.

    Είναι ο έκτος νεκρός από τον νομό Κοζάνης. Οι τρεις νεκροί είναι από την Δαμασκηνιά και την Δραγασιά, οι άλλοι δύο από την Σιάτιστα και ο έκτος από την Εορδαία.

    1.212 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού

    Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την τελευταία ενημέρωση από το υπ. Υγείας, το απόγευμα της Δευτέρας, τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 1.212.

    Όπως ανέφερε ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας, το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 56 νέα κρούσματα.

    Παράλληλα, 72 άτομα παραμένουν διασωληνωμένα σε ΜΕΘ, 14 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Πέντε ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Ο αριθμός των νεκρών μέχρι και χθες ήταν 43, καθώς πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους  το τελευταίο 24ωρο, ενώ πλέον ανέρχονται σε 46.

    Έχουν πραγματοποιηθεί 15.561 τεστ.



    ΣΧΟΛΙΑ