ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους 27 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών στην Eλλάδα, καθώς ένας ακόμα άνδρας που έχασε τη ζωή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προστέθηκε στον κατάλογο των θυμάτων της πανδημίας.
Ο άνδρας, μάλιστα, φέρεται πως πέθανε την Τετάρτη 18 Μαρτίου, ωστόσο η περίπτωσή του δεν καταγράφηκε στις επίσημες ανακοινώσεις καθώς αντί να δηλωθεί ο θάνατός του στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ όπως συμβαίνει με όλες τις περιπτώσεις, δηλώθηκε απευθείας στον ΕΟΔΥ. Η επίσημη αναφορά εντοπίστηκε την Πέμπτη.
Νωρίτερα το απόγευμα, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 4 νέους καταγεγραμμένους θανάτους και 26 θανάτους συνολικά στη χώρα. Η μέση ηλικία των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα είναι τα 73 έτη. Από αυτούς 21 είναι άνδρες και 5 γυναίκες, όλοι ηλικιωμένοι και με υποκείμενα νοσήματα, εκτός από ένα περιστατικό. Τέλος, 42 άνθρωποι που νοσηλεύτηκαν αφού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, πήραν εξιτήριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου στο Mononews: «Δεν θεωρώ επιτυχία το ύψος μιας δωρεάς»
- Ρωσικό πλοίο της Rosatom βυθίστηκε από ουκρανικά drones στη Μαύρη Θάλασσα
- Φωτιά στη Κυρά Φαρσάλων στη Λάρισα, επιχειρούν 4 εναέρια – Υποψίες για εμπρησμό
- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 43χρονου που αναζητείται για τη δολοφονία Ζαμπούνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.