• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Στους 23 οι νεκροί – Πέθανε 46χρονος στρατιωτικός στην Αλεξανδρούπολη

    • NewsRoom


    Ακόμη ένα θύμα του κορονοϊού θρηνεί από σήμερα η Ελλάδα

    Στους 23 έφτασαν οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα. Πιο πρόσφατος στην λίστα των θυμάτων της πανδημίας είναι ένας στρατιωτικός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

    Χωρίς να κάνει διακρίσεις, ο νέος κορονοϊός «χτύπησε» και τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού σήμερα το πρωί υπέκυψε ο ανθυπασπιστής που υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη. Η ανακοίνωση του θανάτου έγινε από τον διοικητή της μονάδας του κατά την πρωινή αναφορά.

    Το στέλεχος του Δ’ ΣΣ παρέμενε στο σπίτι του, όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Έκανε το τεστ για τον νέο κορονοϊό την περασμένη Παρασκευή, το οποίο και βγήκε θετικό. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες προσήλθε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύτηκε με ήπια συμπτώματα.

    Ωστόσο, η κατάσταση του άτυχου άνδρα επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

    Ο άτυχος 46χρονος ανθυπασπιστής είχε καταγωγή από την Ξάνθη. Ο άτυχος 46χρονος ανθυπασπιστής δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, είχε παθολογική παχυσαρκία.



    ΣΧΟΛΙΑ