• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια Σεβίλλη – Ρόμα και Ίντερ – Χετάφε

    • NewsRoom


    Η εξάπλωση του κορονοϊού στην Γηραιά Ήπειρο απειλεί και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού οι αναμετρήσεις του Europa League που διεξάγονται αύριο Πέμπτη 12 Μαρτίου, απειλούνται με αναβολή, αφού πολλές ομάδες αρνούνται να ταξιδέψουν και να βάλουν σε κίνδυνο της υγεία των ποδοσφαιριστών.

    Μάλιστα δύο αναμετρήσεις εξ αυτών το Σεβίλλη – Ρόμα και το Ίντερ – Χετάφε ήδη αναβλήθηκαν, όπως αποκάλυψε με tweet της η UEFA.

    Ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει στην περίπτωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Γουλβς στο Γ. Καραϊσκάκης, αφού δεν συνίσταται η ίδια ανάγκη λόγω των μετακινήσεων.

    Η ισπανική ομάδα Χετάφε είχε αντιδράσει έντονα σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα με την Ίντερ στο Μιλάνο. Οι άνθρωποι της ομάδας της Μαδρίτης κατέστησαν σαφές ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στο Μιλάνο για τον αυριανό αγώνα με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Το ίδιο συνέβη και με τη Ρόμα, η οποία δεν έλαβε άδεια προσγείωσης στην Ισπανία, όπου αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη, υπό το φόβο μετάδοσης του κορονοϊού.

    Παράλληλα, πολλά παιχνίδια του Champions League έχουν αποφασιστεί να γίνουν δίχως την παρουσία κόσμο, όπως θα συμβεί απόψε (22:00) με το Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ, ενώ κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθη και το χθεσινοβραδινό παιχνίδι μεταξύ της Βαλένθια και της Αταλάντα στο Μεστάγια.



    ΣΧΟΛΙΑ