• Κοινωνία

    Κορονοϊός: Κλειστό την Παρασκευή το Κολλέγιο Αθηνών

    • NewsRoom


    Κλειστό θα παραμείνει αύριο Παρασκευή το Κολλέγιο με απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας, μετά τη διάγνωση μητέρας μαθητών του σχολείου ως το τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα.

    Ειδικότερα, κλειστό θα παραμείνουν αύριο για προληπτικούς λόγους τα σχολεία: Γυμνάσιο και Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών, Γυμνάσιο και Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού, Νηπιαγωγείο ΙΜ Καρράς και τα τρία ευρισκόμενα στο Παλαιό Ψυχικό Αττικής.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, εξετάζεται το ενδεχόμενο επαφής μέλους της σχολικής κοινότητας με προσβληθέντα με κοροναϊό.

    Οι σχολικές μονάδες στο campus της Κάντζας (Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών και Δημοτικό Κολλεγίου Ψυχικού) θα λειτουργήσουν κανονικά.

    Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχουν αναφορές πως και άλλοι μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών είχαν ταξιδεύσει με τους γονείς τους στο Μιλάνο καθώς το πανεπιστήμιο Bocconi είχε open day.

    Σημειώνεται ότι το Κολλέγιο κατά πάσα πιθανότητα γι’ αυτό το λόγο ήδη από την Τρίτη είχε στείλει μήνυμα προς όλους τους γονείς με οδηγίες πρόληψης για τον κορονοϊό.



    ΣΧΟΛΙΑ