ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία δυσάρεστη τροπή πήρε η εξάπλωση του κορονοϊού, καθώς η Ελβετία κατέγραψε πριν από λίγο τον πρώτο της νεκρό
Την είδηση έκανε γνωστή η Αστυνομία της χώρας. Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της, νικημένη από τον κορονοϊό, είναι μία 74χρονη που νοσηλευόταν από τις 3 Μαρτίου σε νοσοκομείο της Λωζάνης και άφησε εκεί την τελευταία της πνοή.
Η γυναίκα χαρακτηριζόταν ως ασθενής υψηλού κινδύνου, καθώς έπασχε από χρόνια νόσο, όπως αποκάλυψαν οι Αρχές.
Η είδηση του θανάτου της 74χρονης έγινε γνωστή την ώρα που η κυβέρνηση της Ελβετίας εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει περαιτέρω περιορισμούς σε μια προσπάθεια να μειωθεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Το κλείσιμο των σχολείων δεν αποκλείστηκε, αν και ο υπουργός Υγείας δήλωσε πως δεν είναι σαφές πόσο επωφελές θα ήταν αυτό, αφού τα παιδιά φαίνεται να διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο μόλυνσης από τον κορoνοϊό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Τελευταία προειδοποίηση» στη Χαμάς να αποδεχθεί τη συμφωνία για τους ομήρους
- Υπ. Οικονομικών: Οι διατάξεις της ευρωπαϊκής οδηγίας για τον ΦΠΑ ενσωματώθηκαν με τον Τελωνειακό Κώδικα που ψηφίστηκε τον Ιούλιο
- Το Ιράκ σε διαπραγματεύσεις με την Exxon για αποθήκευση πετρελαίου σε Ασία και σε βασικές αγορές
- Ρουμανία: Η κυβέρνηση συνασπισμού επιβίωσε από τέσσερις συνεχόμενες προτάσεις δυσπιστίας
