ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανάμεσα στα θύματα του κορονοϊού βρίσκεται ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, Πέτρος Μουρατίδης. Πρόκειται για το 315ο νεκρό στη χώρα μας.
Έπειτα από σχεδόν ένα μήνα νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη ο 69χρονος επιχειρηματίας, Πέτρος Μουρατίδης, σκορπώντας θλίψη και πόνο στην οικογένεια και στους συνεργάτες του. Πρόκειται για το 315ο θύμα της χώρας από την πανδημία του κορονοϊού.
Ο επιχειρηματίας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Ο Πέτρος Μουρατίδης είχε το Peter Sport, είχε λειτουργήσει το παλιό εργοστάσιο της Βίλκα ως πολυχώρο διασκέδασης και είχε σειρά γνωστών νυχτερινών μαγαζιών στη Θεσσαλονίκη, όπως τα Mamounia, Markiz, Tsuki και άλλα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενεζουέλα: Ξεκινά στρατιωτικές ασκήσεις στην Καραϊβική μετά την ένταση με τις ΗΠΑ
- Γερμανία, Βρετανία και Γαλλία περιμένουν “συγκεκριμένα” βήματα από το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Wall Street: Μικρές απώλειες για τον S&P 500 μετά τις προβλέψεις της FED
- Champions League: Πάλεψε αλλά γκέλαρε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα – Ιστορικός βαθμός για την Πάφο
